zondag 8 juni 2014

Kira de Kangoeroe

UPDATE KIRA MET SJAAL

Mijn eerste lalylala is af! Het is Kira de Kangeroe geworden, is het geen schatje?! Wat zijn het leuke patronen, daar gaan er vast meer van volgen!


Mijn grijpgrage dochter van 1 vond hem ook heel leuk, normaal geen probleem, maar als ze net uit de tuin komt is het wat minder! Resultaat: 2 vlekken op het gezichtje. Geen drama, maar toch wel jammer, dus iemand misschien een gouden tip om het eruit te krijgen?

Nu op naar mijn volgende half afgemaakte project!

6 opmerkingen:

 1. Respect, Kira is prachtig!
  Ik kreeg vorige week de tip om luierdoekjes (vochtige doekjes) te gebruiken om vlekken 'droog' weg te krijgen! Zou wonderen doen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Heb het meteen geprobeerd en het werkt indd super! Er zijn nog een paar kleine vlekjes over, maar die zie je haast niet.

   Verwijderen
 2. Hele leuke kangoeroe is dit geworden zeg. Wel jammer van die vlekken. Misschien gewoon laten opdrogen en dan voorzichtig borstelen?
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Dit had ik indd ook geprobeerd maar helaas zonder succes, nu met de tip van hierboven bijna weg gekregen. Bedankt voor het meedenken!

   Verwijderen
 3. Knap gemaakt hoor en zeker( je blog doorgelezen hebbende) omdat je nog niet zo lang haakt en je het ook nog eens zelf hebt aangeleerd! Ik ben volger geworden en ben benieuwd naar je volgende projecten!

  Corine

  BeantwoordenVerwijderen