donderdag 24 september 2015

Herfst of toch winter?

De herfst is weer begonnen en hoewel veel mensen er een hekel aan hebben, vond ik het altijd wel wat hebben. Nou is dat wel een beetje veranderd sinds L er is. L is geen binnenspeelkind, maar kan wel uren buiten spelen. Jammer dus dat, dat nu beperkt wordt door de dagelijkse regenbuien. 

Maar ach, een nieuw seizoen betekend ook nieuwe kleren. Ik ging al een poosje geleden aan de slag voor een nieuwe herfstgardarobe, aangezien mijn kleine reus niks meer past van vorig jaar. Een aantal stukken zijn ook al af. Helaas verscheen er nog niks om mijn blog, de waterpokken kregen L toch te pakken. Het heerste al een tijde op het kinderdagverblijf, ik was allang blij dat ze het niet had toen ik moest bevallen, maar het was wel zielig toen ze ze toch kreeg. Ze is er behoorlijk ziek van geweest en kleren passen of foto's maken zat er dus even niet in. 

Gelukkig is ze weer helemaal opgeknapt en bij deze dus der eerste herfstoutfit van dit jaar (al is het best wel winters geworden als ik zo naar de foto's kijk, een sneeuw stofje, dikke Uggs, ach is hou van de winter;)).Doordat de stof erg druk is het een simpel A lijn jurkje geworden met driekwart mouwen, helemaal gevoerd dus lekker warm. Voor het model gebruikte ik het patroon van de Louisa dress, maar in plaats van de grote zak gebruikte ik de zakjes van de Ileana dress (beide patronen ban Compagnie M). 


Nog wat foto's op mijn knappe, maar nog niet helemaal fitte modeletje:) 


Patroon: Louisa dress
Stof: Majestic Moonlight van Timeless Treasures
Kleding: UGGS en maillot van Next


2 opmerkingen: