maandag 18 januari 2016

Have a sparkling new year!

We zijn al weer een poosje in januari, maar de rust is hier eindelijk een beetje wedergekeerd. Sinterklaas, kerst, oudjaar en tot slot nog de verjaardag van L een paar dagen geleden. In december en januari werd dan ook heel wat gemaakt, maar nog helemaal niks geblogd. Ik begin dit jaar dan ook maar, met eerst wat berichten over wat er allemaal gemaakt werd. Voor de feestdagen bestelde ik een stofje met goud en glitter, met in gedachte er jurkjes van te maken voor beide meiden. Ik bestelde een meter en dat ging precies. 


Voor L wilde ik eerst een ander patroontje gebruiken, maar toen kwam dit patroon uit van IeneMiene en was ik op slag verlieft op dit jurkje. Het patroon werd dus besteld, patroon geknipt en in elkaar genaaid. Dat verliep echt allemaal super!


Voor E maakte ik het Grace jurkje van EmmaenMona. Ook een superleuk patroontje wat zo in elkaar zit!




Tot slot nog wat foto's op me kleine modelletjes..





In het nieuwe jaar zullen er eerst dus nog wat al gemaakte maaksels komen, maar heb ook alweer genoeg nieuwe ideeen;). Ook wil ik graag proberen mee te doen met het 'Pin it & Make it' project van Liesellove, er is al wat aan gefreubeld dus daarover binnenkort meer!



Patroon: Once Upon a Party en Grace 
Stof: Michael Miller Brambleberry Shimmer Reflection Coral van hier


2 opmerkingen: